Mitsubishi

Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Modele noi

Mitsubishi L200 facelift: pick-up-ul primește noutăți de design, îmbunătățiri la tracțiunea integrală și noi sisteme de siguranță

Pick-up-ul Mitsubishi L200 a primit un facelift cu îmbunătățiri la sistemul de tracțiune integrală, noi sisteme de siguranță și o cutie de viteze automată cu 6 trepte, pe lângă noutăți estetice.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Industrie

Extinderea alianței: Renault va produce vehicule comerciale pentru Nissan și Mitsubishi în Franța

Renault a anunțat că uzinele sale din Franța vor începe să producă vehicule comerciale pentru Nissan și Mitsubishi, măsură ce vine să întărească alianța celor trei constructori.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Renault-Nissan-Mitsubishi investește într-o aplicație de transport: 17 milioane de dolari pentru start-up-ul canadian Transit

Start-up-ul canadian Transit, ce a dezvoltat o aplicație de transport multimodal în orașe, a primit o finanțare de peste 17 milioane de dolari din partea mai multor investitori, printre care și Alliance Ventures, fondul înființat de Renault-Nissan-Mitsubishi.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Modele noi

Un nou teaser cu viitorul Mitsubishi L200 facelift: pick-up-ul va fi prezentat în 9 noiembrie

Mitsubishi a publicat o fotografie teaser cu L200 facelift, pick-up-ul pe care producătorul japonez îl prezintă în 9 noiembrie. Modelul constructorului nipon ar urma să preia o serie de elemente estetice de pe Outlander, în timp ce sub capotă, clienții vor găsi același motor diesel de 2.4 litri.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Industrie

Suzuki și Mitsubishi renunță la motorizările diesel în Europa: pick-up-ul L200, singura excepție

Suzuki și Mitsubishi au eliminat toate versiunile diesel de pe modelele comercializate în Europa, singura excepție fiind pick-up-ul L200, disponibil doar cu aceasta motorizare.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi colaborează cu Google: parteneriat tehnologic pentru dezvoltarea următoarei generații de sisteme de infotainment

Viitoarele modele dezvoltate de Renault, Nissan și Mitsubishi vor avea sisteme de infotainment bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google pentru platforme mobile. Google a anunțat anul trecut că modele de la Audi și Volvo vor beneficia și ele de un sistem asemănător în viitor.
Luni, 25 Iunie 2018 | Industrie

Negocieri eșuate: șeful Renault anunță “șanse zero” pentru o fuziune cu Nissan și Mitsubishi

Fuziunea dintre Renault, Nissan și Mitsubishi are “șanse zero” să se îndeplinească, întrucât fiecare companie vrea să-și întărească poziția în cadrul acestui parteneriat, dar să-și păstreze independența. Anunțul a fost făcut de Carlos Ghosn, șeful Renault și președintele alianței celor 3 constructori.
Duminica, 11 Martie 2018 | Modele noi

Nou model în gama Mitsubishi: japonezii vor să lanseze încă un SUV, posibil hibrid

Mitsubishi se pregătește să lanseze un nou SUV în gamă, modelul fiind deja în stadiul de dezvoltare. Japonezii susțin că viitorul model ar putea să beneficieze de propulsie hibridă.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Modele noi

Mitsubishi vrea să scoată de la naftalină denumirea Colt: viitorul model va fi produs pe platforma noului Renault Clio

Mitsubishi are în plan dezvoltarea unui model subcompact bazat pe platforma viitorului Renault Clio. Dacă proiectul primește undă verde din partea conducerii, numele Colt ar putea reveni în oferta constructorului nipon.
Joi, 01 Martie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi anunță o “turbo” consolidare între membri: vânzări de 14 milioane de mașini în 2022

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi anunță accelerarea procesului de consolidare între cei trei membri ai săi, prin reducerea costurilor și creșterea profiturilor. Până în 2022, alianța vrea să ajungă la vânzări totale de 14 milioane de mașini pe an.
Marti, 20 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Mitsubishi Outlander facelift: japonezii dezvăluie primele imagini și informații despre versiunea plug-in hybrid

Mitsubishi va dezvălui în martie un facelift pentru Outlander, iar pentru moment a oferit câteva imagini și informații despre versiunea plug-in hybrid, care va avea un motor mai puternic și un acumulator mai mare.
Marti, 20 Februarie 2018 | Industrie

Misiunea lui Carlos Ghosn: brazilianul vrea să asigure supraviețuirea alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, chiar și cu prețul unei fuziuni între cele trei companii

Șeful Renault, Carlos Ghosn, a declarat că una dintre prioritățile sale pentru perioada următoare este să se asigure că alianța cu Nissan și Mitsubishi va supraviețui în condițiile actuale de piață. Una dintre modalitățile pentru atingerea obiectivului său ar putea fi o fuziune între cele trei companii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 18 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi: “Suntem probabil singurii care facem bani din vânzarea mașinilor electrice”

Alianţa dintre Renault, Nissan şi Mitsubishi este probabil cel mai avansat şi mai profitabil producător auto în ceea ce priveşte vânzarea maşinilor electrice, după cum a declarat șeful alianţei, Carlos Ghosn.
Sambata, 03 Februarie 2018 | Industrie

Renault încearcă să-l convingă pe Ghosn să rămână CEO: "Alianța cu Nissan și Mitsubishi are nevoie de o nouă formulă"

Acționarii Renault vor propune păstrarea lui Carlos Ghosn în funcția de CEO pentru pregătirea unei noi formule pentru alianța cu Nissan și Mitsubishi, deși inițial se vehicula că acesta va renunța la post.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

Alianța Renault - Nissan - Mitsubishi își arogă titlul de cel mai mare constructor din lume: "Grupul Volkswagen a inclus și vânzările de camioane"

Carlos Ghosn susține că Alianța Renault - Nissan - Mitsubishi este cel mai mare constructor din lume după vânzări de 10.6 milioane de unități, întrucât totalul de 10.74 milioane de unități anunțat de Grupul Volkswagen include și 200.000 de camioane.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să investească în electrificare și inteligență artificială: fonduri de un miliard de dolari în următorii 5 ani

Renault, Nissan și Mitsubishi au anunțat înființarea unui fond de 1 miliard de dolari care să finanțeze start-up-uri în domeniul mobilității și al transportului, pentru proiecte care să vizeze electrificarea, autonomia mașinilor electrice sau inteligența artificială.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Autocamionul electric Mitsubishi Fuso eCanter a ajuns în Europa: Daimler a livrat 12 exemplare clienților de pe Bătrânul Continent

Daimler a livrat primele exemplare Fuso eCanter clienților din Europa. 12 autocamioane electrice fac acum parte din flota companiilor DHL, DB Schenker, Rhenus și Dachser. Fuso eCanter are un motor de 180 de cai putere și 285 Nm, iar autonomia depășește 100 de kilometri.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | Industrie

Șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi nu se sperie de alternativele de mobilitate: “Oamenii vor continua să își cumpere și să își conducă propriile mașini”

Mașinile personale nu vor dispărea indiferent de expansiunea unor afaceri precum Uber sau a firmelor de ride-sharing, potrivit lui Carlos Ghosn, șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Modele noi

Mitsubishi pregătește un nou rival pentru Ford Fiesta: subcompacta va utiliza aceeași platformă și motoare ca viitorul Renault Clio

Mitsubishi Space Star va fi înlocuit cu un nou model subcompact care va prelua platforma și gama de motoare de pe noul Renault Clio, ca urmare a integrării japonezilor în Alianța Renault-Nissan.
Marti, 31 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in în Europa, record în septembrie: cele mai vândute au fost Tesla Model S, Renault Zoe și Tesla Model X

Luna septembrie a reprezentat un nou record de vânzări în acest an pentru mașinile electrice și hibrizii plug-in în Europa. Topul vânzărilor în această lună a fost dominat de Tesla Model S, Renault Zoe și Tesla Model X.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru